dimarts, 13 de febrer del 2024

JUGUEM A SER PERRUQUERS/ES!!

Aquest segon trimestre en el grup interactiu de joc simbòlic, ens hem convertit en perruquers/es, massatgistes, clients/es i maquilladors/es, rotant els rols cada setmana per explorar les diverses facetes d'aquests llocs de treball.

Abans de començar aquesta experiència, vam decidir col·lectivament quins objectes i eines serien essencials per crear una autèntica perruqueria. Vam tenir una conversa en grup en la que cada nen i nena va compartir les seves idees i va sorgir vocabulari relacionat amb el tema.

Un cop tot estava a punt, vam obrir les portes al nostre espai de joc simbòlic. Des de llavors, de manera progressiva, els nens i nenes s'han immers en els rols i han començat a incorporar el diàleg de manera natural. Cada setmana, la nostra perruqueria pren vida amb la diversitat d'interaccions i converses entre perruquers/es, massatgistes, clients/es i maquilladors/es. Aquesta evolució no només ens brinda moments de diversió i alegria, sinó que també reflecteix el progrés constant en l'expressió oral dels nens i nenes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada